REMOBIS – Dat zijn wij

REMOBIS Refund Service is opgericht in 2001 en is vandaag de dag een van de toonaangevende dienstverleners op het gebied van btw-restitutie in Europa.

Vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht dient ons internationale team van 100 medewerkers btw- en accijns vorderingen in opdracht van meer dan 12.000 klanten in. Dit altijd met het doel, om de administratieve last van onze klanten te verlichten door het aanbieden van een snelle en allround refund service.

Persoonlijke klantenbegeleiding en snelle reactietijden zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij streven er altijd naar meer te doen om u een optimale service te bieden!

Unique Selling Proposition

Management

Dr. Werner Grünewald en Michiel Stekelenburg vormen samen de directie van REMOBIS Refund Service.

Grünewald, Stekelenburg

 
 

Dr. Werner Grünewald is verantwoordelijk voor de bedrijfsonderdelen Sales, Project & Process Management en Legal Affairs.

 

 

Michiel Stekelenburg geeft leiding aan de bedrijfsonderdelen Customer Operations, Finance, Information Management en Human Resources.

Corporate Social Responsibility

Economische, ecologische en sociale verantwoordelijkheid vormen de basis van ons zakelijke handelen. Hierin willen wij graag het goede voorbeeld geven. Daarom verplichten wij onszelf om onze klanten producten en diensten aan te bieden, waarbij rekening is gehouden met de ecologische, economische en sociale duurzaamheid. Van onze leveranciers verwachten wij dat zij dit streven volgen en hun vakgebied positief beïnvloeden.

Het CSR-rapport van DKV

Dit rapport zorgt voor transparantie voor de belanghebbenden van DKV en vormt de grondslag voor de meetbaarheid en vastlegging van onze duurzame successen. Kortom: ons CSR-rapport vormt een basis voor de voortdurende verdere ontwikkeling van de CSR-maatregelen van DKV.

Download CSR rapport 2017