DKV REFUND NET INVOICE

Vervoerders die vooruitdenken, maken gebruik van de snelste optie voor restitutie van de in het buitenland betaalde btw. REMOBIS Refund Service, onderdeel van de DKV Mobility Services Group, doet het werk voor u.

 
 
 

Meer weten?
Bel ons!

+49 800 358 358 3

Gratis 24 uurs hotline

 

Uw liquiditeitsbooster door btw-restitutie

Meer liquiditeit door onmiddellijke terugbetaling
Na aftrek van een klein bedrag aan administratiekosten wordt het restitutiebedrag meteen op uw volgende DKV-factuur gecrediteerd. Geen lange wachttijden meer als gevolg van de verwerking door de betrokken belastingdienst.

Meer gemak
Dien al uw facturen bij ons in, dan regelen wij de administratieve rompslomp voor u. Wij controleren of de bedragen terug te vorderen zijn en dienen een verzoek om terugbetaling in bij de belastingdienst van de betreffende landen.

Meer overzicht
Maak gebruik van onze betrouwbare online-dienstverlening in de taal van het land van de klant. U krijgt permanente toegang tot al uw gegevens. Via tussentijdse meldingen krijgt u informatie over de status van de afhandeling van uw factuur. Ook het automatisch archiveren en opvragen via DKV eREPORTING maakt deel uit van het servicepakket.

Meer kostenbeheersing
Profiteer van onze intelligente totaalservice met absolute kostentransparantie. Zonder verborgen extra kosten, inclusief unieke kosten-airbag.

Beschikbaar voor de volgende landen:
België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.